Tuesday, May 22, 2012

A great package


Det er efterhånden en uge siden at jeg modtog denne pakke fra e.l.f . Hvis der er nogle af jer, som ikke kender dette mærke kan i her lige få en kort beskrivelse.

E.l.f er et engelsk firma som har "specialiseret" sig i billig kosmetik. Deres produkter koster fra ca. 13kr til 32kr. Det dyreste på websitet er deres mineral kosmetik. Her betaler man kun for makeupen, da de prøver at holde emballagen på et minimum og prøver at holde deres faste omkostninger meget lave generelt-  Dette gør så også at det ikke er kvaliteten, som der er blevet gået på kompromis med. Hvis der skulle være nogle der ude som er bange for at det er testet på dyr, så er svaret nej. Alle deres produkter er blevet kontrolleret uafhængigt og opfylder alle europæiske kosmetik regler.

Selv har jeg kun været positivt overrasket over kvaliteten af produkterne, en ting er jo hvad man skriver, en anden ting er realitet. Dette er helt sikkert ikke den sidste pakke jeg modtager fra dem. Jeg skal nok lige se om jeg ikke kan lave nogle indlæg med de specifikke produkter, som jeg fik ind af døren.

No comments:

Follow this blog with bloglovin

Follow Serotonin